Autoload Baler balirni stroj – Samodejno polnjenje

AutoLoad Baler

Enostavno zbiranje odpadkov, samodejno polnjenje

Voziček za zbiranje odpadkov lahko postavimo v neposredno bližino, kjer odpadki nastanejo. Ko se voziček napolni, ga enostavno namestimo v stroj. Nameščeni voziček ima gibljivo dno, ki se po namestitvi v balirni stroj dvigne in s pomočjo rotorja enakomerno napolni odpadni material v komoro balirke. Ko se voziček izprazni, se dno vozička samodejno spusti. Polnjenje in baliranje odpada se vrši popolnoma samodejno. Ko je bala pripravljena, nas poseben indikator na stroju opozori, da lahko balo odstranimo iz balirne komore s pomočjo hidravličnega izmetača bale.

Bale pripravljene za takojšnjo prodajo

Bale lahko dosežejo težo do 500kg/m3 in so pripravljene za neposredno prodajo direktno predelovalcem.

Prihranek časa

Več časa za poslovanje in manj za rokovanje z odpadki.

Enostavna uporaba

Enostavno zbiranje kartona, papirja in lepenke s pomočjo vozička. Voziček za zbiranje odpadkov : 1,5 m3. Polnjenje brez predhodne obdelave odpadkov.

Energijsko varčna uporaba

Pri zbiranju prihranite letno 110-220 delovnih ur. Z avtomatskim polnjenjem prihranite letno 150-300 delovnih ur. Za polnjenje ne potrebujete dodatne delovne sile.

Prednosti:

  • Možnost ročnega ročnega polnjenja npr. z folijo.
  • Avtomatiziran sistem omogoča večjo varnost pri delovanju stroja
  • Samodejni sistem obdelave odpadkov omogoča enakomernejše polnjenje komore in s tem pripomore k boljši kompaktnosti bale.
  • Večji zaslužek pri prodaji odpadkov. Največji izkoristek balirnega stroja v tovarniško logističnih sektorjih in večjih samopostrežnih trgovinah.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kapcsolódó cikkeink

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA