BalePress 18 enokomorni balirni stroj

BalePress 18

Zmanjšanje obsega odpadkov tudi do 90%

BalePress 18 je univerzalni balirni stroj namenjen za baliranje papirja, folije, PET embalaže, plastike in kovine, ter komunalnih odpadkov. 18 tonska potisna moč omogoča zmanjšanje obsega odpadkov do 90% (odvisno od vrste odpadkov) in pri tem bistveno pripomore k boljši prostorski izkoriščenosti in zmanjšanju stroškov odvoza odpadkov.

Baliranje selektivnih odpadkov pripomore k lažjemu trženju vaših odpadkov in bistveno večji prostorski izkoriščenosti.

S pomočjo stroja boste lahko izdelali bale od 200 – 250 kg. Dimenzija bale se prilega dimenziji EUR palete. Za podaljšano ˝življenjsko dobo˝ stroja skrbi ojačan vodilni sistem TopPlus, ki je nameščen na potisno ploščo. Prednost v primerjavi z manjšimi balirkami je povečana polnilna odprtina in večja balirna komora.

Balirka BP18 ima primerjavi z konkurenčnimi balirkami večjo težo in ojačano ohišje, ki stroju povečajo vrednost v primeru nadaljnje prodaje in pripomorejo k bistveno daljšemu delovanju in zmanjšanju možnosti okvare. Ta prednost je najbolj izrazita pri baliranju razteznih folij in PET embalaž. Pri povečani potisni moči (cca. 240 bar) je bistveno učinkovitejša od konkurenčnih strojev.


Visoka varnostna raven

Poleg naštetih prednostih balirni stroj ustreza najstrožjim predpisanim zahtevam za varno delovanje. 3 kratno kodirani magneti skrbijo za odpiralno-zapiralni sistem vrat, za preprečevanje nezgod pa ima vgrajeno posebno stikalo za zasilni izklop.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA