BalePress 28 enokomorni balirni stroj

BalePress 28

Balirni stroj BP28 je namenjen baliranju kartona, papirja, plastike in sodov z 28 tonsko potisno močjo.

Uporabnikom enostavna uporaba, zahvaljujoč edinstvenim funkcijam

vizualni prikazovalnik, enostaven mehanizem za vezavo bal, lahek odpiralno-zapiralni mehanizem, enostaven krmilni nazdor, samodejni izmetač bal.

Poleg naštetih prednostih balirni stroj ustreza najstrožjim predpisanim zahtevam za varno delovanje. 3 kratno kodirani magneti skrbijo za odpiralno-zapiralni sistem vrat, za preprečevanje nezgod pa ima vgrajeno posebno stikalo za zasilni izklop.

Široki krog uporabe

Balirni stroj Strautmann BP28 je izvrstna rešitev za baliranje večjih količin papirja, folije, PET embalaže in plastike.
Proizvede tudi do 320 kg težko balo
Rezultat 28 tonske potisne moči in 900 mm potisne poti je zmanjšanje obsega odpadkov tudi do 90%. Proizvedena bala se popolnoma prilega dimenzijam EUR palete.

Enostavno polnjenje, zavzame malo prostora

Za delovanje stroja boste potrebovali le 2 m2. Vertikalni sistem odpiranja vrat vam omogoča dodatno zmanjšanje delovne površine.

Enostaven izmet bale iz stroja

Za enostavno odstranitev narejene bale poskrbi z ojačano verigo opremljen samodejni sistem izmeta bale.

Uporabnikom prijazen način rokovanja

Vizualni prikazovalnik ciklusa delovanja stroja, enostaven mehanizem za vezavo bal in hiter način zamenjave vezalnega traka, so le nekatere funkcije, ki vam bodo omogočile hitro in enostavno rokovanje s strojem.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA