BalePress 3, 3CD

BP3 – vezanje bale pri odprtih vratih

Večnamenska uporaba

Balirni stroj BalePress 3 je najmanjši v ponudbi enokomornih balirnih strojev Strautmann. Primeren je za baliranje papirja, folije, PET embalaže, plastike in alu odpada ter komunalnih odpadkov.

Majhne enostavne bale

2,7 tonska potisna moč omogoča zmanjšanje obsega odpadkov tudi do 90 %. Balirni stroj je primeren za izdelavo manjših 35 kg bal, ki so zelo enostavne za rokovanje.

Minimalni stroški pri ravnanju z odpadki

Uporaba BalePress 3 vam omogoča bistveno večji izkoristek prostora, poleg tega veliko privarčujete pri stroških odvoza. Bale so enostavnejše za transport in enostavnejše za trženje kot neobdelan odpadni material.

Zavzame malo prostora

BalePress 3 zavzame malo prostora in je zelo enostaven za uporabo. Izredno enostavna uporaba, velika polnilna komora, voziček za odstranitev bale in zelo tiho delovanje stroja so lastnosti, ki vam ponujajo komfortnost pri rokovanju z odpadki.

BP3 CD – najnovejši model

Najnovejši model v družini malih balirk je model pri kateri vezanje bale poteka pri zaprtih vratih. Omenjeni je namenjen partnerjem z manjšimi količinami kartona in folije in želijo z njimi gospodariti še ceneje od trenutnega načina. Izkušnje so pokazale, da cenejše ni vedno boljše.

CD različica je identična načinu vezanja bale kot pri konkurenčnih strojih. Zaradi poenostavljene izvedbe načina stiskanja in krmiljenja je treba vezalne trakove potegniti čez balo in jo nato naviti v zaprti spodnji utor vrat. Omenjeni model nima načina dvoročnega pomikanja potisne plošče, kar pomeni, da pripravljena bala ne bo enotna, ker raztezanje materijala ni možno nadzorovati.

Glavne značilnosti :

  • 2,8 tonska potisna moč
  • 90% zmanjšanje obsega
  • Majhna konstrukcija stroja • 0,75 kW motor
  • Vezanje bale pri zaprtih vrata (Closed Door)
  • Enkratno ojačano vodilo potisne plošče

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA