BalePress 4, 4CD enokomorni balirni stroj

Najbolj priljubljen izdelek

Strautmann BalePress4 je najbolj priljubljen izdelek iz ponudbe enokomornih balirnih strojev. Stroj je primeren za baliranje papirja, folije, PET embalaže, plastike, pločevink in komunalnih odpadkov.

Enostavno rokovanje z balami

3-6 tonska potisna moč omogoča zmanjšanje obsega odpadkov tudi do 90 %. Balirni stroj je primeren za izdelavo manjših 30-60 kg bal, ki so zelo enostavne za rokovanje.

Minimalni stroški pri ravnanju z odpadki

Uporaba balirke BalePress4 vam omogoča bistveno večji izkoristek prostora, poleg tega veliko privarčujete pri stroških odvoza. Bale so enostavnejše za transport in enostavnejše za trženje kot neobdelan odpadni material.

Zavzame malo prostora

Balirka BalePress700 zavzame malo prostora in je zelo enostaven za uporabo. Izredno enostavna uporaba, velika polnilna komora, voziček za odstranitev bale in zelo tiho delovanje stroja (pod 80 dB) so lastnosti, ki vam ponujajo komfortnost pri rokovanju z odpadki.

SODOBNA KONSTRUKCIJA

Balirni stroji iz družine BalePress 4 so na voljo v več različicah, ne glede na vrsto materijalov in veličino bale, temveč za količine ki so obvladljive z omenjenim strojem. Zahvaljujoč temu so naši stroji serije BalePress 4 na voljo v 4 in 6 tonski različici, pri 6 tonskem modelu pa tudi v PET različici. Slednji je opremljen z daljšim potisnim cilindrom in posebno izoblikovanimi vrati, ki olajšajo polnjenje PET embalaže. Posebna Time Control funkcija omogoča, da je stisnjen material izpostavljen največjemi možni potisni moči. S tem dosežemo ustrezno gostoto bale.

BP4 Compact – Legenda je rojena

V ponudbi Strautmann malih balirk je bila prvič znana pod imenom EK700, nato BP700. Sedaj z imenom BP4 osvaja zaupanje domačih in tujih partnerjev. Na podlagi 20 letnih izkušenj nemški proizvajalec Strautmann Umwelttechnik GmbH razvija svoje balirke, pri čemer upošteva specifične potrebe svojih partnerjev, odličen primer za to je BalePress 4 balirka v Compact izvedbi.

Kakšna je razlika ? BalePress 4 Compact je dejansko 4 tonski 1,5 kW-i potisni cilinder nameščen na konstrukcijo ˝manjšega brata˝ modela BalePress 3 z dimenzijo polnilne odprtine modela BP4. Z omenjenim strojem boste naredili bale dimenzije ½ EUR palete in teže 50-60 kg iz kartona in 60-70 kg iz folije. Stroj je opremljen z praktično Strautmann tehnologijo vezanja bale pri odprtih vratih, na ta način bodo masivne bale izjemno hitro pripravljene. Z modelom BP4 Compact ne boste privarčevali na času namenjenem za gospodarjenje z odpadki, temveč boste zmanjšali stroške odvoza in si zagotovili prihodek iz naslova odpadkov.

BP4 CD – vezanje bale pri zaprtih vratih

Najnovejši model v družini malih balirk je model pri kateri vezanje bale poteka pri zaprtih vratih. Omenjeni je namenjen partnerjem z manjšimi količinami kartona in folije in želijo z njimi gospodariti še ceneje od trenutnega načina. Izkušnje so pokazale, da cenejše ni vedno boljše.

CD različica je identična načinu vezanja bale kot pri konkurenčnih strojih. Zaradi poenostavljene izvedbe načina stiskanja in krmiljenja je treba vezalne trakove potegniti čez balo in jo nato naviti v zaprti spodnji utor vrat. Omenjeni model nima načina dvoročnega pomikanja potisne plošče, kar pomeni, da pripravljena bala ne bo enotna, ker raztezanje materijala ni možno nadzorovati.

Glavne značilnosti :

  • 4 tonska potisna moč
  • 90% zmanjšanje obsega
  • Manjša konstrukcija stroja

  • Enostavna namestitev

  • 1,5 kW motor
  • Vezanje bale pri zaprtih vrata (Closed Door)
  • Enkratno ojačano vodilo potisne plošče

  • Dimenzija bale 50 x 70 x 50 cm

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA