BalePress 53 enokomorni balirni stroj

BalePress 53

Eden najbolj priljubljenih balirnih strojev iz naše ponudbe, ki je s svojo 53 tonsko potisno močjo namenjen baliranju kartona, papirja, plastike in sodov.

Uporabnikom enostavna uporaba, zahvaljujoč edinstvenim funkcijam

vizualni prikazovalnik, enostaven mehanizem za vezavo bal, lahek odpiralno-zapiralni mehanizem, samodejni krmilni nazdor in z ločenim hidravličnim sistemom opremljen samodejni izmetač bal.

Poleg edinstvenih funkcij balirni stroj ustreza najstrožjim predpisanim zahtevam za varno delovanje. 3 kratno kodirani magneti skrbijo za odpiralno-zapiralni sistem vrat, za preprečevanje nezgod pa ima vgrajeno posebno stikalo za zasilni izklop.

Široki krog uporabe

Balirni stroj Strautmann BP53 je izvrstna rešitev za baliranje večjih količin papirja, folije, PET embalaže in plastike.

Proizvede tudi do 400 kg težko balo

Rezultat 40 tonske potisne moči in 800 mm potisne poti je zmanjšanje obsega odpadkov tudi do 90%. Proizvedena bala se popolnoma prilega dimenzijam EUR palete.

Enostavno polnjenje, zavzame malo prostora

Za nemoteno delovanje stroja potrebujete le 2-3 m2 delovne površine, poleg tega vam enostaven odpiralno-zapiralni sistem vrat dodatno zmanjša delovno površino.

Enostavna odstranitev bale iz stroja

Za enostavno odstranitev narejene bale poskrbi z ojačano verigo opremljen samodejni sistem izmeta bale.

Uporabnikom prijazen sistem rokovanja

Vizualni prikazovalnik ciklusa delovanja stroja, enostaven mehanizem za vezavo bal in hiter način zamenjave vezalnega traka, so le nekatere funkcije, ki vam bodo omogočile hitro in enostavno rokovanje s strojem.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA