PP1208 enokomorni balirni stroj

PP1208

PP serija balirnih strojev je bila izoblikovana tako, da najbolje zadovolji potrebam prevoza, tj optimalizacija izrabe prostora. Na podlagi raziskav je balirna komora izdelana tako, da dimenzija narejene bale zadovolji vsem prevoznim potrebam.

95 % zmanjšanje obsega odpadkov

S pomočjo balirnega stroja PP1208 boste pri kompaktiranju kartona, papirja, plastike, sodov, konzerv in pločevink zmanjšali obseg odpadnega materiala na za 95%.

Bistveno zmanjšanje stroškov

Z 58 tonsko potisno močjo boste poleg zmanjšanja obsega tudi bistveno privarčevali pri stroških skladiščenja in odvoza odpadkov.

Enostavna uporaba

Kljub velikim dimenzijam boste zahvaljujoč mikroprocesorskemu nadzoru, vizualnemu prikazovalniku, enostavnemu vezalnemu sistemu in hidravličnemu izmetaču bale imeli zelo malo dela z kompaktiranjem.

Stroj je zasnovan tako, da ustreza vsem najstrožjim delovno varstvenim predpisom. Vrata so opremljena s posebnim kodiranim varnostnim stikalom.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA