MK1100 večprekatna stiskalnica

MK1100 večprekatna stiskalnica

20 tonska potisna moč

Z 20 tonsko potisno močjo in 250 kg težkimi balami je optimalna rešitev za stiskanje papirja, kartonskih škatel in Tetra Pak-a. Z 28 sekundnim ciklusom potiskanja in 70 cm dolgo potisno potjo praktično ni odvečne porabe časa za gospodarjenje z odpadki.

Enostavno polnjenje in izvzem bale

Strautmann BaleMatic sistem poenostavni polnjenje, izvzem bale pa poenostavi samodejni izmetač bale. Pri načrtovanju stroja so upoštevali najstrožje varnostne predpise za rokovanje s strojem (GS in CE predpisi).

Sistem za preprečevanje raztezanja materialov

Posebno pozornost je treba nameniti sistemu za preprečevanje materiala, ki se lahko nastavlja glede na tipe odpadkov.

Dodatne komore/prekati

Prednost tega tipa je visoka fleksibilnost: možnost dodajanja komor/prekatov (Strautmann ModulSystem) in možnost zamenjave vzmetnih opornic za preprečevanje raztezanja materialov, ki jih je mogoče prilagoditi različnim tipom odpadkov. Dodatne možne nadgradnje stroja so opcija pozicije potisne plošče, posebno ojačan okvir (za folijo) in ti. parkirne pozicije potisne glave.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kapcsolódó cikkeink

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA