Želeli bi testirati naše stroje ?

Pred nakupom stroja pripravimo podrobne pre-kalkucije povezane z investicijo

BREZPLAČNO TESTIRANJE STROJEV

Želite preizkusiti naše stroje na Vaši lokaciji ? Poleg strokovne pomoči naših sodelavcev stiskalnice za odpadke postavimo in testiramo brezplačno (pod vnaprej določenimi pogoji). Poleg zagona stroja Vam pomagamo tudi z oskrbo dodatkov, ki jih potrebujete za uspešnost in stroškovno učinkovitost.

BREZPLAČNO TESTIRANJE STROJEV?

KONTAKTIRAJTE NAS!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PREDNOSTI GOSPODARJENJA Z ODPADKI

Hitrejši postopek ravnanja z odpadki – z uporabo naših stiskalnih odpadke kompaktirate v nekaj sekundah z minimalno uporabo delovne sile.

Nizki stroški – povračilo investicije je zelo hitro, kajti stroji porabijo minimalno električno energijo. Za pripravo bale rabite le trakove za vezanje bale, malo električne energije in bala je pripravljena za prodajo.

Enostavna uporaba – po napolnitvi materijala v balirno komoro, pritisnete gumb in bala je že v pripravi

Okoljska ozaveščenost – vašega podjetja podpirate s shranjevanjem odpadkov na kompaktira način, ki ga je mogoče enostavno reciklirati.

Prostorski prihranek – kompaktiran material je lažje skladiščiti in zavzame manj prostora, kot hranjenje razsutih odpakov.

Higiena – ni več potrebno ˝loviti˝ odpadke na dvorišču, red in čistoča prevzemata svoj pomen.

Z odpadki do zaslužka – Zakaj izbrati nas ?

Od ustanovitve 1998 se naše podjetje posveča distribuciji kakovostnih izdelkov in zagotavljanju zanesljivih storitev ob upoštevanju specifičnih potreb naših strank. Ta pristop še vedno določa naše dosedanje delo in je dober primer dolgoročnega zaupanja naših partnerjev.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA