Optimalna rešitev za ravnanje z odpadki v bolnišnicah in javnih ustanovah

Pogostokrat se pojavi vprašanje, kako bi lahko zmanjšali stroške, da nam ti ne bi predstavljali neznosno breme v vsakdanjem življenju. Bistveno velik mesečni strošek nam predstavlja odvoz komunalnih odpadkov. V veliko primerih bi lahko privarčevali ogromno denarja pri odvozu komunalnih odpadkov, ker imajo bistveno večji volumen v primerjavi z njihovo težo in ti povzročajo veliko težav predvsem v bolnišnicah in drugih javnih ustanovah. Dokaz za zmanjšanje teh stroškov tudi do 60-70% je uporaba naših kompaktorjev v gostinstvu in hotelirstvu. Za zmanjšanje volumna teh odpadkov neposredno v vašem zabojniku vam priporočano kompaktor Strautmann RC1100, medtem ko za kompaktiranje v vreče priporočamo BAGPRESS kompaktor.

Varčno ravnanje z odpadki je postala trendovska tržna niša tako v bolnišnicah, kot tudi v drugih javnih ustnovah, kar dokazujejo tudi priporočila javnih ustanov:

Bolnišnica Bács-Kiskun – Kecskemét; Bolnišnica Toldy Ferenc – Ceglég, Bolnišnica Szent Lázár Salgótarjan, Dom starejših občanov Normafa Budapest, Bolnišnica Mohács, Ustanova za izvrševanje kazni Kalocsa (BAGPRESS)

Bolnišnica Erzsébet Sátoraljaújhely, Mestna bolnišnica Nagykőrös, Kardiološka bolnišnica Balatonfüred, Bolnišnica Szent Pantaleon Dunaújváros (Strautmann RC110)

 

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA