Bergmann Roll-Packer

Roll-Packer

Edinstvena Bergmann Roll-Packer tehnologija vam omogoča kompaktiranje velikih količin odpadkov neposredno v (10-36 m3) kontejnerje. Z uporabo Roll-Packer modelov boste bistveno povečali izkoristek prostornine kontejnerja in zmanjšali stroške odvoza.

Dosedanja izkoriščenost prostora se bo povečala, uporaba delovne sile pa bistveno zmanjšala. Bergmann kompaktor je opremljen s posebnim valjem, ki zahvaljujoč svoji robustni sestavi omogoča nenehno delovanje stroja z najmanjšimi stroški vzdrževanja. Bergmann tehnologija  je dokaz zaupanja in kakovosti po celi Evropi že skoraj 30 let.

Vrstni red kompaktiranja:  valjanje, drobljenje in stiskanje

Roll-Packer je poleg kompaktiranja komunalnih odpadkov primeren za stiskanje palet, lesenih zabojev, zajetnih količin odpadkov ali celo materialov za ponovno uporabo. Polnjenje kontejnerja tudi med delovanjem stroja.

Zavhaljujoč učinkovitosti stroja boste lahko naložili tudi do 5 krat več odpadnega materiala in pri tem bistveno bolje izkoristili prostornino kontejnerja in opazno zmanjšali stroške odvoza.

Rešitve za najrazličnejše zahteve

Prostorska razpoljožljivost omogoča izvedbe stroja, s katerimi boste dosegli največji izkoristek. Ponujamo vam stroje za kompaktiranje odpadkov več kontejnerjih odvisno od njihove namestitve. Mobilna opcija omogoča kompaktiranje v zaporedno nameščenih kontejnerjih. Model RP7700 je izrecno namenjen kompaktiranju v enem kontejnerju.

 

Bergmann Roll Packer

Bergmann Mobile Roll Packer

BERGMANN Roll-Packer RPV 7700

BERGMANN Roll-Packer RPM 7700 Mobil-Jumbo (EN)

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA