Roll Packer 7700 Mobil

Roll Packer 7700 Mobil

Za več kontejnerjev na enem mestu

Delovanje stroja: samostojna enota z dizelskim motorjem. Motor poganja mobilno in kompaktirno enoto. Opcionalno kljuka za premikanje kontejnerja.

Vrste odpadkov: odlična rešitev za kompaktiranje vseh vrst odpadkov večjega obsega. Na primer karton, odpadki iz gospodinjstva, večji leseni zaboji, papir, folija, zeleni odpadki, plastika, palete, lahke kovine.

Uporabnost: industrijski objekti, zbirni centri, logistični centri, skladišča, tržnice, predelovalci odpadkov

Značilnosti/karakteristike: nastavitev dolžine kopaktiranja, ročno ali samodejno krmiljenje,  hladilnik hidrauličnega olja , števec delovnih ur, hidravlična črpalka, samodejni vklop/izklop, nadzor nivoja olja, zaščita proti preobremenitvi.

Pogon: dizelski motor, 3 valjni 25,5 kW

Prostor, ki ga stroj zavzame: širina 2930 mm, dolžina 3750 mm, višina 7100 mm

Teža stroja: cca 7000 kg

Največja dimezija kontejnerja: dolžina 6600 mm, višina 2700 mm (opcionalno 3100 mm)

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA