Roll Packer T7700 Trans Pack

Roll Packer T7700

Za več med seboj oddaljene zabojnike

Delovanje stroja: Kompaktirna enota je nameščena na ločeno transportno platformo, ki je krmiljena iz transportne enote ali rampe. Enoto poganja hidravlika transportnega vozila ali opcionalno ločen dizelski motor.

Vrste odpadkov: odlična rešitev za kompaktiranje vseh vrst odpadkov večjega obsega. Na primer karton, odpadki iz gospodinjstva, večji leseni zaboji, papir, folija, zeleni odpadki, plastika, palete, lahke kovine.

Pogon: hidravlika transportnega vozila ali opcionalno ločen dizelski motor.

Značilnosti/karakteristike: ročno krmiljenje,  prikazovalnik premikanja kompaktirne enote pri ročnem krmiljenju-  naprej/nazaj, hladilnik hidrauličnega olja , števec delovnih ur, hidravlična črpalka, samodejni vklop/izklop, nadzor nivoja olja, zaščita proti preobremenitvi.

Prostor, ki ga stroj zavzame (brez transportne enote): širina 2500 mm, dolžina 5723 mm, višina 6100 mm

Teža stroja: cca. 6000 kg

Največja dimezija kontejnerja: dolžina 7000 mm, višina 2700 mm (odvisno od transportne enote in rampe)

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA