RC 1100 kompaktor

Namenjen zmanjševanju obsega komunalnih odpadkov

  • Zmanjša obseg odpadkov vašega zabojnika tudi z višine  2m
  • Omogoča poljnenje vašega zabojnika tudi ko je le-ta nameščen neposredno pod stiskalnico.
  • Zavzame malo prostora
  • Praktična tehnologija kompaktiranja
  • Minimalni stroški vzdrževanja
  • Varnostno dvigalo

Pri kompaktiranju komunalnih odpadkov se je treba osredotočiti na druge stvari, kot pri baliranju odpadkov. Glava stiskalnice je nameščena vertikalno nad strojem in vam omogoča, da pred začetkom stiskanja zabojnik naložite tudi do 2m visoko. Za ponovno kompaktiranje zabojnik ni potrebno odmakniti izpod kompaktorja, dovolj je ja dvignete stiskalno roko, ponovno naložite smeti in lahko začnete kompaktirat.

RC1100 je za razliko od klasičnih vertikalnih balirnih strojev  namenjena kompaktiranju mešanih komunalnih odpadkov in vas  pri tem časovno ne zadržuje.

Robustno ohišje in enostavna uporaba vam zagotavljata dolgo in brezhibno delovanje kompaktorja RC1100 brez kakršnih koli servisnih posegov v stroj.

Vgrajen spodnji ˝dvižni most˝ vam preprečuje zdrs in poškodobo  zabojnika med kompaktiranjem in vam ponuja 100% varnost pri delu.

75% zmanjšanje obsega odpadkov

Kompaktor RC1100 je prirejen za stiskanje odpadkov v 1100/660/770 liternih zabojnikih. Odpad stiska neposredno v zabojnik in pri tem zmanjša obseg odpadkov do 75%.

Zmanjšanje stroškov odvoza odpadkov

6 t potisna moč in zmanjšanje obsega odpadkov na ¼  vam omogoča, da opazno privarčujete pri stroških odvoza odpadkov.

Možnost kompaktiranja v zabojnikih različnih dimenzij

Možnost kompaktiranja  v 660, 770 in 1100 lit.  kovinske in plastične zabojnike. Zahvaljujoč dvižnemu mostu bo vaš zabojnik med kompaktiranjem ostal nepoškodovan.

Enostavna in varna uporaba

Enostavna in varna uporaba kompaktorja RC1100 pripomore k zmanjšanju števila zabojnikov in pri tem ponuja možnost izkoriščanja prostora  za druge namene.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA