STRAUTMANN MOBILE RC KOMPAKTOR

Nova, inovativna rešitev podjetja MALAGROW Kft.

Nesporno je, da je med balirnimi stroji in kompaktorji Strautmann ena najuspešnejših strojev za stiskanje odpadkov naš kompaktor odpadkov RC1100, ki nam omogoča kompaktiranje klasičnih 1.100-litrskih kontejnerjev z velikim izkoristkom.

STROŠKOVNO UČINKOVITO RAVNANJE Z ODPADKI

Do sedaj je bil ta model stroja na voljo le z virom napajanja 220 V kot t.i. statični stroj, torej vezan na neko določeno lokacijo. Zaradi vedno večjih zahtev pa je podjetje Malagrow Kft. svojim partnerjem že ponudilo mobilno različico stroja.

Pomembno za to vrsto stroja je, da ne deluje na električni pogon, ampak ga je mogoče priključiti in stabilno pritrditi na hidravlični sistem kakšnega delovnega stroja (običajno so to v kmetijstvu zelo poznani traktorji, toda po potrebi tudi na druge delovne stroje), kar posledično pomeni, da se lahko hitro in brez skrbi prevaža tudi na daljše razdalje.

ENOSTAVNO RAVNANJE Z BALAMI

Omogoča vam enostavno stiskanje večjega števila zabojnikov na več zbirnih mestih z eno napravo.
Že poznana učinkovitost, zanesljivost, neskončno enostavna uporaba kompaktorja RC1100 se je združila z mobilnostjo stroja z zmanjšanjem obsega odpadkov kar do 75 %.

RAVNANJE Z ODPADKI NA VLELIKIH POVRŠINAH

V večjih avtokampih in na prireditvah je za ravnanje z odpadki ustrezna rešitev uporaba tovrstne opremo za stiskanje odpadkov, ki jo naši partnerji na Hrvaškem že z velikim zadovoljstvom uporabljajo, saj smo s tem inovativnim razvojem odpravili dolgoletne težave ravnanja za odpadki.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA