LiquiDrainer

LiquiDrainer – Za praznjenje s tekočino polnih pločevink in PET embalaže

Pri proizvodnji pijač pogosto zavržejo veliko količino PET embalaže, ki ni primerna za prodajo zaradi različnih dejavnikov (preveč ali premalo napolnjenja embalaža,…). Omenjen izdelek je potrebno uničiti, katerih stroški so izjemno visoki, ker omenjeno uničenje proizvodov poteka s tehnološko pomanjkljivimi sredstvi, v veliko primerih uničenje/praznjenje poteka ročno.

V spoznanju tega problema smo razvili posebno napravo, ki je namenjega praznjenju in kompaktiranju praznih in s tekočino polne PET, TETRA embalaže in pločevink in s tem bistveno olajša omenjen proces. Liqui drainer poleg izjemno hitrega procesa praznjenja zmanjša volumen embalaže in s tem pripomore/pospeši proces baliranja. Posebno nameščen rotor preluknja in iztisne tekočino iz embalaže, ga sploščati in s tem pripravi embalažo za nadaljnji proces baliranja.

Podjetje Magyarvíz (polnilnica vode) je testiralo LiquiDrainer in so se v praksi prepričali o funkcionalnosti stroja. S klikom na VIDEO si lahko ogledate kratek film o procesu praznjenja embalaže.

Povezani dokumenti:

bp3 m

 

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA