KNAPZAK zbiralniki za odpadke

KANPZAK

KNAPZAK zbiralniki so priporočnljivi za uporabo v večjih dvoranah, tovarnah in logističnih centrih kjer odpadki nastajajo na več različnih mestih hkrati in tako ponujajo enostavno zbiranje le-teh. Perforirane (luknjičaste) vreče se namestijo na jekleno ogrodje in vam tako omogočajo zbiranje večjih količin navadnih ali ˝strech˝ folij in drugih pakirnih materialov. Prozorne vreče omogočajo pregled nad selekcioniranjem odpadkov in nam ponujajo večji pregled nad njimi. Vreče so velikosti 200 ali 300 litrov in so zelo prilagodljive uporabnikom. Opremljene so z trakom za vezanje. 1000 lit. vreče so namenjene za zbiranje polistirol-a, debelejše ˝neperforirane˝ vreče pa so primerne tudi za zbiranje nekaterih nevarnih odpadkov.

 Cilj: zbiranje PET embalaže, za boljšo preglednost nad selekcioniranjem odpadkov

Namen ločenega zbiranja PET embalaže je ta, da se noben drugi odpadni material ne pomeša z njim. KNAPZAK ponuja posebno stojalo, ki je prevlečeno z mrežo in tako ponuja čvrstejše ogrodje vrečam za zbiranje.

Prozorne vreče omogočijo večji pregled nad selekcijo odpadkov. Vreče nameščene v stojalo namenjeno za zbiranje PET embalaže  dajejo vtis urejenosti okolja, prozorne KNAPZAK vreče pa večjo učinkovitost ločenega zbiranja odpadkov.

Pocinkano ogrodje ali ogrodje prevlečeno s posebnim epoksi slojem daje možnost izpostavitve vremenskim vplivom, tako da jih lahko namestite kjer koli v zunanjih prostorih ali v naravi. Zamenjava vreč je enostavna, zahvaljujoč perforiranosti pa omogoča dobro zračenje in preprečuje zbiranje vode v njih. Vreč so debeline 60 mikronov, zmorejo 10-15 kg in so opremljene s trakom za vezanje.

  • Prostornina: 200 lit.
  • Mere: 45 cm x 45 cm x 95 cm
  • 100-130 kosov 1,5 lit. plastenk

Priporočamo za zbiranje selektivnih odpadkov v parkih, kopališčih, plažah, avtokamp-ih, okolicah večjih ustanov, javnih prireditvah, stanovanjskih blokih ali tudi namestitev neposredno poleg že obstoječega zabojnika doma pri vas. Uporabna je tudi za zbiranje folije in drugih plastičnih materialov in za zbiranje pisarniškega papirja.

Sorodni dokumenti:

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

MOŽNOST BREZPLAČNEGA TESTIRANJA STROJEV

KONTAKTIRAJTE NAS !

Testiranje lahko vključuje čas najema stroja, dobavo, zagon, usposabljanje, tako da boste pozorni le na učinkovitost stiskanja in rezultate stiskalnic za odpadke.
Prav tako je mogoče testirati več balirnih strojev istočasno. V vseh primerih se glede postavitve stroja posvetujte z našimi sodelavci.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aktualne novice

Modra odločitev za čisto prihodnost!

Prezentation: Modra odločitev za čisto prihodnost Želite še bolj učinkovito ravnati z odpadki? Za vas imamo REŠITEV! Vabimo vas na praktično predstavitev: • Uničevanje zaupne dokumentacije • Baliranje odpadne embalaže (kartona, folije in ostale odpadne embalaže) •...

KNAPZAK ZBIRALNIK za selektivne odpadke

V septembru smo v podjetu PANVITA MIR d.d. testirali stojalo KNAPZAK, ki je namenjeno za poenostavljeno zbiranje selektivnih odpadkov. Na posebno stojalo (zidno ali samostoječe) se namesti posebna prozorna perforinana (400 lit.) vreča, v katero zbiramo selektivne...

Strautmann RC1100, BP3

Podjetje Malagrow je skupaj s podjetjem DINOS začelo izdelovati model celovitega gospodarjenja z odpadki pri nekaterih slovenskih podjetjih. S tem je ponudba podjetja Malagrow dodala še eno dodatno storitev, ki podjetjem ponudi tudi prevzemnika odpadkov in s tem...

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA