Mešani komunalni odpadki

 

Zaradi konstantnega povečanja stroškov ravnanja z komunalnimi odpadki, vam kompaktorji ponujajo zelo zanimive rešitve v industriji, restavracijah, gostinskih obratih, stanovanjskih blokih…

Kompaktorja RC 1100 in MT 240 omogočajo stiskanje odpadkov neposredno v vaš zabojnik ali kontejner. S pomočjo teh kompaktorjev boste veliko privarčevali pri stroških odvoza in zmanjšali obseg odpadkov. Ti stroji so najuporabnejši v velikih sezonskih konicah, ko je količina odpadkov bistveno večja.

Za manjše porabnike ponujamo ti. vgradne kompaktorje. Novodobno rešitev kompaktiranja ponuja FastFood restavracijam, in Food-court-om. Z ti. vijačnim sistemom kompaktiranja, nastali odpad (hrano in embalažo) stisne v vrečo in pri tem loči tekočino od ostalih odpadkov.

V industrijskih panogah onesnaženi odpadki velikokrat končajo med komunalnimi. Rešitev za kompaktiranje teh odpadkov so balirni stroji, ki veliko pripomorejo k zmanjšanju volumna vaših odpadkov in vam pri tem bistveno zmanjšajo stroške odvoza. Ta vrsta kompaktiranja se zelo dobro obnese v restavracijah, hotelih in kopališčih. Osnovna zahteva je tudi ločevanje onesnaženih in neonesnaženih pakirnih odpadkov, za katere vam ponujamo Knapzak sistem zbiranja odpadkov.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA