O podjetju

Leto ustanovitve podjetja : 1998

Davčna številka : 11507941-2-13

Matična številka : 13-09-117502

Ravnanje odpadki na najvišji ravni

Podjetje Strautmann Umwelttechnik GmbH je proizvajalec balirnih strojev in kompaktorjev za odpadke. Preko ekskluzivnih distributerjev so prisotni v večini držav po celem svetu. Strautmann Umwelttechnik GmbH je del koncerna Strautmann in je v zasebni lasti družinskega podjetja.

Malagrow kft je ekskluzivni distributer za izdelke podjetja Strautmann Umwelttechnik GmbH za področje Madžarske, Slovenije in Hrvaške. Naše podjetje vam za izbrane izdelke ponuja možnost preizkusa stroja in tudi možnost financiranja nakupa. Z potencialnimi partnerji se podrobno pomenimo o najoptimalnejšem načinu ravnanja z odpadki in tudi o možnostih varčevanja in morebitnem zaslužku iz naslova odpadkov : ˝z odpadki do zaslužka˝.

Naš cilj je dolgoročna prisotnost na tržišču, ki zagotavlja kakovost našega dela. Na ta način si lahko razširimo krog kupcev in jiim zagotovimo, da bomo ustregli vsem njihovim zahtevam na najvišji ravni. Imamo tudi specializirano ekipo serviserjev, ki vam bodo zagotovili brezhibno in nemoteno delovanje strojev. 

Z vidika dopolnitve naše ponudbe vam za nemoteno brezhibno ravnanje z odpadki ponujamo število dodatkov, ki vam bodo olajšale delo z odpadki. Takšen  je  npr. Knapzak zbiralni sistem za folijo in plastiko. Poleg tega vam ponujamo še dodatke, ki so potrebni za baliranje (vezalna žica, plastični trakovi,…).

REŠITVE ZA RAVNANJE Z ODPADKI

Tudi večja komunalna podjetja so zahvaljujoč našim ponujenim rešitvam spremenila svoj način dela in tako privarčevala veliko denarja iz prej nevidnih nepotrebnih stroškov, ki so bili povezani z ravnanjem odpadkov in tudi drugi stroški so se bistveno zmanjšali (npr. notranji transport, delovna sila, varnost …).

Strankam ponudimo najboljšo opcijo glede nakupa stroja. Pri svetovanju stroja upoštevamo veliko dejavnikov (ustrezna zmogljivost stroja, možnost vgradnje), najpomembnejše je, da z nastalimi odpadki zaslužite največ kar se da. Pri vgrajeni opciji boste največ pripomogli k varnosti vaših delavcev in učinkovitemu opraljanju dela, poleg tega boste veliko privarčevali pri odvozu in porabi energije.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA