KNAPZAK zbiralniki so priporočnljivi za uporabo v večjih dvoranah, tovarnah in logističnih centrih kjer odpadki nastajajo na več različnih mestih hkrati in tako ponujajo enostavno zbiranje le-teh. Perforirane (luknjičaste) vreče se namestijo na jekleno ogrodje in vam tako omogočajo zbiranje večjih količin navadnih ali ˝strech˝ folij in drugih pakirnih materialov. Prozorne vreče omogočajo pregled nad selekcioniranjem odpadkov in nam ponujajo večji pregled nad njimi. Vreče so velikosti 200 ali 300 litrov in so zelo prilagodljive uporabnikom. Opremljene so z trakom za vezanje. 1000 lit. vreče so namenjene za zbiranje polistirol-a, debelejše ˝neperforirane˝ vreče pa so primerne tudi za zbiranje nekaterih nevarnih odpadkov.

Cilj: zbiranje PET embalaže, za boljšo preglednost nad selekcioniranjem odpadkov

Namen ločenega zbiranja PET embalaže je ta, da se noben drugi odpadni material ne pomeša z njim. KNAPZAK ponuja posebno stojalo, ki je prevlečeno z mrežo in tako ponuja čvrstejše ogrodje vrečam za zbiranje.

Prozorne vreče omogočijo večji pregled nad selekcijo odpadkov. Vreče nameščene v stojalo namenjeno za zbiranje PET embalaže  dajejo vtis urejenosti okolja, prozorne KNAPZAK vreče pa večjo učinkovitost ločenega zbiranja odpadkov.

Pocinkano ogrodje ali ogrodje prevlečeno s posebnim epoksi slojem daje možnost izpostavitve vremenskim vplivom, tako da jih lahko namestite kjer koli v zunanjih prostorih ali v naravi. Zamenjava vreč je enostavna, zahvaljujoč perforiranosti pa omogoča dobro zračenje in preprečuje zbiranje vode v njih. Vreč so debeline 60 mikronov, zmorejo 10-15 kg in so opremljene s trakom za vezanje.

  • Prostornina: 200 lit.
  • Mere: 45 cm x 45 cm x 95 cm
  • 100-130 kosov 1,5 lit. plastenk

Priporočamo za zbiranje selektivnih odpadkov v parkih, kopališčih, plažah, avtokamp-ih, okolicah večjih ustanov, javnih prireditvah, stanovanjskih blokih ali tudi namestitev neposredno poleg že obstoječega zabojnika doma pri vas. Uporabna je tudi za zbiranje folije in drugih plastičnih materialov in za zbiranje pisarniškega papirja.

MALAGROW Kft - SLOVENIA