Za gospodarjenje z odpadki v gostinskem sektorju se posveča vedno večja pozornost, kajti pri samem procesu priprave hrane in ostankov po porabi teh se nabirajo ogromne količine odpadkov, katerih pravilno zbiranje in gospodarjenje predstavlja vedno večji izziv.

V McDonald´s restavracijah poleg komunalnih odpadkov nastajajo velike količine papirnatih in plastičnih odpadkov. Na najboljši način ločujejo papirnato embalažo, papirnate kozarce, pokrove od teh in tudi plastične slamice.

V Slovenskih McDonald´s-ih je uporaba balirnih strojev poznana že od samega začetka obratovanja restavracij, vendar so se zaradi številnih prednosti (strokovno znanje na področju gospodarjenja z odpadki, dobava vezalnih trakov, servisna mreža) odločili za sodelovanje z Malagrow Kft.

S pomočjo strojev BalePress 3 in BalePress 3 CD so dosegli zmanjšanje volumna odpadkov do 90 % in pri tem ne samo zmanjšali stroške odvozov in skladiščenja odpadkov, temveč ustvarili urejeno okolje in s tem prispevali k že tako uspešni zgodbi tudi na področju gospodarjenja z odpadki v svojih restavracijah. Z uporabo 2 tipov strojev se lahko sami prepričajo o funkcionalnosti obeh, hitrosti vezanja bal in časovnem prihranku.

Zahteva restavracijske verige ni bila le visoka kakovost in funcionalnost strojev, temveč tudi hiter odzivni čas v primeru servisiranja, dobava rezervnih delov in vezalnih trakov. Zadovoljstvo stranke ponazarja, da je kupila že 6 naših strojev.

MALAGROW Kft - SLOVENIA