Večne težave z odpadki, ki Vam zavzamejo veliko prostora? Mesečni stroški odvoza presegajo 200 EUR ?

Če je Vaš odgovor na vprašanje DA in bi radi rešitev za nastale težave z odpadki, se obrnite na podjetje Malagrow, ki se že več desetletij ukvarja z rešitvami glede gospodarjenja z odpadki !

Ponudba strojev s pomočjo katerih boste rešili večne težave glede odpadkov v HOTELIH, RESTAVRACIJAH in GOSTINSKIH OBRATIH
– konec z neprijetnimi vonjavami
– videz urejenega okolja
– z odpadki do denarja
– ugodne plačilne možnosti
– hitra povrnitev investicije
– varna in enostavna uporaba
– spremljava količine in teže Vaših odpadkov
– skrajšanje časa za delo z odpadki
– nizka raven onesnaževanja, zmanjšanje emisij CO2

MT240 Stiskalnica

S pomočjo stroja odpadke stiskamo neposredno v 240 lit. zabojnik in tako zmanjšamo obseg odpadkov 3-4 krat.
Enostavna uporaba, hiter ciklus stiskanja, zavzame malo prostora. Konstrukcijsko je izdelan tako, da se zabojnik med stiskanjem odpadkov ne more poštodovati, stisnjen odpad je enostavno izprazniti.

RC1100 Stiskalnica

Odpadke stiska neposredno v 1100 literni zabojnik in tako zmanjša stroške odvoza do 75%
Zahvaljujoč inovativni tehnologiji stiskanja število 1100 liternih zabojnikov lahko zmanjšate iz 4 na 1 zabojnik. Enostavna in higienska uporaba. Pri stiskanju ne poškoduje zabojnika in kolesa na zabojnikih.

BagPress stiskalnica

Veličastna naprava za stiskanje suhih in vlažnih mešanih komunalnih odpadkov.  Bagpress stiska odpadke v posebno ojačano 200 lit. vrečo, ki je nameščena v stiskalno komoro stroja. S pomočjo stroja lahko dosežete do 90% zmanjšanje volumna odpadkov in tako bistveno privarčujete pri stroških odvoza. Z uporabo Bagpress-a boste ze izognili tekočinam in neprijetnim vonjavam, ki nastajajo med odpadki.

 

MALAGROW Kft - SLOVENIA