Folije in ostali plastični odpadki

Folije in ostali plastični odpadki so iz materiala, ki se močno raztezajo in pri tem bistveno otežujejo kompaktiranje teh odpadkov in tudi stroje bistveno izpostavijo pri postopku baliranja.
Balirni stroji Strautmann vam ponujajo odlične rešitve pri kompaktiranju folij in plastičnih odpadkov.

Balirni stroji Strautmann so posebno opremljeni in izdelani za enostavnejše in učinkovitejše baliranje in imajo izredno dolgo ˝življenjsko dobo˝. Zmanjšana potisna moč, ojačano ohišje, nastavitev ciklusa baliranja so le nekatere od številnih lastnosti, ki bodo pripomogle k lažjemu in učinkovitejšemu baliranju.

Zahvaljujoč tem lastnostim bo kvaliteta bale nespremenjena in obraba strojev minimalna še vrsto let. 

V trgovinski in industrijski panogi je obdelava folije in drugih plastičnih odpadkov bistvenega pomena:

  • Časovno velik prihranek pri premikanju odpada in bistveno manjša uporaba delovne sile
  • Izredno velik prihranek pri transportu

PE folija ter ostala mehka in trda plastika je zaradi raznobarvnosti ponavadi vedno primerna za ponovno obdelavo, vendar zaradi njihove sestave in aditivov ponavadi zmanjšujejo njihovo možnost recikliranja.

V industriji (npr. živilski) onesnaženost plastičnih embalaž povzroča največje težave, zato je ločevanje teh odpadkov bistvenega pomena.
Največji strošek pri komunalnih in nevarnih odpadkih predstavlja njihov odvoz. Odlaganje in skladiščenje teh odpadkov je naravi zelo škodljivo.

Knapzak sistem zbiranja folije

KNAPZAK zbiralniki so priporočnljivi za uporabo v večjih dvoranah, tovarnah in logističnih centrih kjer odpadki nastajajo na več različnih mestih hkrati in tako ponujajo enostavno zbiranje le-teh. Perforirane (luknjičaste) vreče se namestijo na jekleno ogrodje in vam tako omogočajo zbiranje večjih količin navadnih ali ˝strech˝ folij in drugih pakirnih materialov. Prozorne vreče omogočajo pregled nad selekcioniranjem odpadkov in nam ponujajo večji pregled nad njimi. Vreče so velikosti 200 ali 300 litrov in so zelo prilagodljive uporabnikom. Opremljene so z trakom za vezanje. 1000 lit. vreče so namenjene za zbiranje polistirol-a, debelejše ˝neperforirane˝ vreče pa so primerne tudi za zbiranje nekaterih nevarnih odpadkov.

 

PONUDBA. Prosite za ponudbo !

 

Kontakti:
Klikni tukaj

Kontakti:
Klikni tukaj

MALAGROW Kft - SLOVENIA